Byvandringer

Lyst til et underholdende firmaarrangement med kant? Eller en guidet tur rundt i Københavns gader, hvor de ufortalte historier bliver fortalt? 

 

Frygt ej. For de interesserede tilbyder jeg foredrag og byvandringer. Jeg skræddersyr foredraget eller byvandringen alt efter ønsker.

 

Tidligere arrangementer har bl.a. været firmaforedrag om C.F. Tietgen: Danmarks ultimative iværksætter, eller en guidet tur til de historiske værtshuse i København. 

Tøv ikke med at skrive til mig om din idé eller ønske. Priserne varierer alt efter arrangementets omfang, men prisen er generelt 100 kr. pr person.

 

Kontakt mig her:

Eller lad dig inspirere af andre byvandringer, som jeg allerede har afholdt efter ønske fra tidligere gæster. Se her under:

 

 

København klassisk

3 slotte, 3 kirker og rigtig meget historie med kant. Oplev (eller genoplev) de klassiske bygninger og deres historie med mine egne twist og overraskelser på en klassisk byvandring igennem København.

Statsministerens selvmordsforsøg

Statsminister Erik Scavenius forlader sin bolig 5. maj 1945 med et ønske om at dø. På besættelsens sidste dag er der på hvert gadehjørne nazister og modstandsfolk klar til at opfylde det ønske. På en anderledes byvandring fokuserer jeg på en af Danmarkshistoriens mest forhadte personer, og ikke mindst hans oplevelser på krigens sidste dag.

Otte hardcore damer

Otte damer og otte historier om rigdom, magt, vanvid og kvindekamp. En byvandring hvor otte, ellers glemte kvinder, er i fokus, og hvor den eneste fællesnævner er at de er hardcore på hver deres måde... 

Diktatoren og Stormorgulen

Der var to mænd der tegnede slutningen af 1800tallets Danmark. Den ene var Stormogulen af finans C.F. Tietgen og den anden var Danmarks diktator J.B.S. Estrup. Kom med på en byvandring om iværksætteri, industri og global forretning på den ene side og på den anden side står den på forfatningskamp, undertrykkelse og borgerkrig i et stykke glemt Danmarkshistorie igennem Københavns gader.

I krig med BOPA

Bomber, pistoler, ildkampe, likvideringer, massakrer og opstande var hverdag under besættelsen, men i særligt en bydel i København gik det lidt hårdere til, og det var på Nørrebro, som var de danske kommunisters, og dermed modstandsgruppen Bopas, højborg. På denne tur igennem Nørrebrobydelen står den på 10 stop med krudt og kugler og modstandskamp til den bitre ende.

Nørrebro total lokal

Politiske fanger, gadekampe, opstande, dyb fattigdom, brutale mord og de danske jøders historie er alt sammen en del af historien på Nørrebro. Kom med på en tur, hvor vi går helt tæt på Nørrebros lokalhistorie.  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now