top of page

Foredrag

Vil du gerne have historien fortalt live med undertegnede som foredragsholder? Så er du ikke den eneste. De Røde Fjer handler om at bringe historien tilbage til almindelige mennesker hvor de er: firmaer, fagforeninger, frivillige organisationer eller privatpersoner. Og det betyder selvfølgelig at jeg bringer historien ud til hvor I end befinder jer. Man kan lade sig inspirere fra foredragene fra listen eller kontakte mig her med dit ønske eller idé. Glæder mig til at høre fra jer.

Kalle Kühlmann

 

Sex, Alkohol og Magi

Virkelige røverhistorier fra historien. Hør om Dronning Margrethes Skampenge, Havfruens profeti, Modstandsbevægelsen på coke og meget mere...

Det perfekte foredrag til en fredagsbar eller andet festligt lag.

Island under Danmark

I 564 år var Island underlagt Danmark. I 564 år blev Island systematisk udplyndret og holdt i absolut fattigdom af den danske stat og forretningsverden med katastrofale konsekvenser for det islandske folk i generationer. Et foredrag om den glemte danske imperialisme i Island.

Danmarks Tropiske Holocaust

Hør den brutale historie om det blodbad der foregik i de danske slavekolonier i Afrika og Caribien. Et foredrag hvor der bliver lagt op til debat om skyld og ansvar og hvad vi kan lære i dag.

Mærsk vs. J. Lauritzen

To familier, to rederier, to verdenskrige og kampen om magten over dansk skibsfart. Hippie-marxistfamilien J. Lauritzen udkæmper en benhård rivalisering imod de reaktionære mørke mænd i Mærskfamilien. Et foredrag om skibsfart, erhvervsliv og to magtfulde familier som var som nat og dag.

bottom of page