top of page

'Intet dyr er så vildt som en borgermand med angst for sin pengepung'

- Georg Brandes

De Røde Fjer er min legeplads, hvor skeletterne skal trækkes ud af skabet og de knapt så pæne sider af Danmarkshistorien kommer for dagens lys. Jeg går helt til stregen og lidt over.

Bliv klogere på C.F. Tietgen - Kejseren af dansk finans, Kongen Valdemar Atterdag, Augustoprøret i 1943, Grevens Fejde og meget mere...


Følg linket til venstre eller find podcasten der hvor du normalt hører podcast.

Jeg kæmper for at fortælle en radikalt anden Danmarkshistorie end den du kan læse om i skolebøgerne eller se i fjernsynet. De Røde Fjer er Danmarks eneste anti-establishment historiepodcast, og det er jeg stolte af. Men hvis jeg skal fortsætte med lave mere provokerende Danmarkshistorie til din podcast, så har jeg brug for al den økonomiske støtte jeg kan få. Investér i De Røde Fjer og en langt mere konfliktfyldt historie med et valgfrit beløb på 10'er: 

 

Din historie på De Røde Fjer?

Vil du gerne have din historie fortalt igennem et samarbejde med De Røde Fjer? Så er du ikke den eneste. De Røde Fjer handler om at bringe historie tilbage til almindelige mennesker hvor de er: firmaer, fagforeninger, frivillige organisationer eller privatpersoner. Men vær advaret! Jeg kommer ikke til at stryge dig eller din organisation med håret i min formidling. Til gengæld kommer der en bedre historie ud af det. Lyt til mine tidligere samarbejdes episoder og hvis det er noget for dig så kontakt mig her.

 

Vikingelandsbyen i Albertslund

Oplevelsescenter Nyvang

Familien Grunwald

Hustømrerforeningen af 1691

Enhedslisten Albertslund

Niels Erik Danielsen

Episoder

Valdemar Atterdag

2. august 1332 går alt galt som kan gå galt. Danmark går under i et inferno af intern borgerkrig, grådighed, bondeoprør og udenlandsk besættelse. Lyt til sagaen om Kongen Valdemar Atterdag og hvordan han genrejste Danmark med jern, ild og blod.

Folketingsvalg

Vilde og voldsomme Folketingsvalg.

C.F. Tietgen

Grøn Tuborg, Rød Aalborg og hvide Oslo færger har alle en stamfader: C.F. Tietgen. Kejseren af dansk erhvervsliv og Danmarkshistoriens ultimative iværksætter. 

Genforeningen 1920

Den mørke side af Sønderjyllands genforening med Danmark.

Rivalerne

Mærsk vs. J. Lauritzen. To familier. To rederier. Den bitre Kamp om dansk skibsfart igennem 100 år.

Den Hvide Elefant

Historien om luftkastellet ØK og skyggediktatoren H.N. Andersen.

Om Historie og historikeren

Kalle ligger kortene på bordet om hvad, hvem, hvorfor og kampen imod Konsensus.

bottom of page