top of page
Anker 1

'Intet dyr er så vildt som en borgermand med angst for sin pengepung'

- Georg Brandes

De Røde Fjer er Kalle Kühlmann og Andreas Nørgårds legeplads, hvor skeletterne skal trækkes ud af skabet og de knapt så pæne sider af Danmarkshistorien kommer for dagens lys. Vi går helt til stregen og lidt over.

Bliv klogere på C.F. Tietgen - Kejseren af dansk finans, Kongen Valdemar Atterdag, Augustoprøret i 1943, Grevens Fejde og meget mere...


Følg linket til venstre eller find podcasten der hvor du normalt hører podcast.

Vi kæmper for at fortælle en radikalt anden Danmarkshistorie end den du kan læse om i skolebøgerne eller se i fjernsynet. Vi er Danmarks eneste anti-establishment historiepodcast, og det er vi stolte af. Men hvis vi skal fortsætte med lave mere provokerende Danmarkshistorie til din podcast, så har vi brug for al den økonomiske støtte vi kan få. Investér i os og en langt mere konfliktfyldt historie med et valgfrit beløb på 10'er: 

 

Din historie på De Røde Fjer?

Vil du gerne have din historie fortalt igennem et samarbejde med De Røde Fjer? Så er du ikke den eneste. De Røde Fjer handler om at bringe historie tilbage til almindelige mennesker hvor de er: firmaer, fagforeninger, frivillige organisationer eller privatpersoner. Men vær advaret! Vi kommer ikke til at stryge dig eller din organisation med håret i vores formidling. Til gengæld kommer der en bedre historie ud af det. Lyt til vores tidligere samarbejdes episoder og hvis det er noget for dig så kontakt os her.

Vikingelandsbyen i Albertslund

Hustømrerforeningen af 1691

Oplevelsescenter Nyvang

 

 

bottom of page